Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

A szolgáltatást nyújtja:

Schuckmann Zoltán EV.
Székhely: 7627 Pécs, Wass Albert út 85.
Adószám: 55378150-1-22
Nysz.: 54046968


  • Megrendelést kizárólag elektronikus formában fogadunk el. (Az ajánlati e-mail-ben található megrendelés gombra történő kattintással). A megrendelések a beérkezések sorrendjében kerülnek visszaigazolásra.
  • Megrendelést csak a szabad kapacitás erejéig tudunk fogadni, Így a szolgáltató fenntartja a jogot, a megrendelés visszautasítására.
  • Megrendelés módosítására az utazás megkezdése előtt 72 órával van lehetőség, amennyiben az más megrendeléssel nem ütközik. A módosítás költségmentes. Amennyiben a módosítás nem összeegyeztethető más rendeléssel, úgy elfogadni azt nem tudjuk, de költséget sem jelent.
  • Megrendelés lemondására költségmentesen az utazás megkezdése előtt 72 órával van lehetőség, azon belül a lemondási díj 6.000,-Ft. 24 órán belül történő lemondás esetén a rendelés értékét teljes mértékben meg kell fizetni. Ugyan ez vonatkozik azon módosításokra is, amelyek az utazás megkezdése előtti 72 órán belül érkeznek és ütközés miatt nem tudjuk fogadni. Amennyiben a megrendelő 72 órán belül mondja le a megrendelt szolgáltatást és a meghatározott díjat nem egyenlíti ki, szolgáltató jogosult jogi úton érvényt szerezni követelésének és a szolgáltatás további igénybevételéből a megrendelőt kizárni.
  • Településen történő utasfelvételkor amennyiben az utas(ok) a megadott kiállási időpontban nincs a megadott utasfelvételi helyen és a rendelésben megadott telefonszámon nem elérhető, a gépkocsi maximum 20 percet várakozik, ezután tovább megy. Ebben az esetben a szolgáltatást teljesítettnek kell tekinteni és a viteldíj értékét teljes mértékben meg kell fizetni.
  • Reptéri utasfelvételkor az utas(oka)t a gépkocsivezető minden esetben a járat landolását követően 30 perccel névtáblával várja a terminálban az érkezési oldalon. Amennyiben a járat landolását követően kevesebb mint 30 perccel ér ki az érkezési kapun, kérjük feltétlenül várakozzon a gépkocsivezető megérkezéséig a terminálon belül.
  • A nem befolyásolható események (pl. balesetből, tüntetésből, útjavításból adódó útlezárás, előre nem látható műszaki meghibásodás stb.) következtében előforduló késésért felelősséget nem vállalunk, azonban biztonsági útvonalakat határoztunk meg és tartalék gépkocsikat biztosítunk az ilyen események okozta késések elkerülése érdekében.
  • A menetidő Pécsről a Budapest Liszt Ferenc repülőtérre 3 óra, ennek figyelembe vételével kerül a kiállási időpont magadásra.
  • Az írásban történt foglalást követően megküldött árajánlat elfogadása (a megrendelés gombra történő kattintással) a megrendelő és a szolgáltató közötti szerződésnek minősül.
  • A szolgáltatás kizárólag a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe, tartalmának nem ismerete nem mentesít a benne foglaltak felelőssége alól.